NL UK DU FR PL USA
ioloSticky Password

Wat is de Whole Home Licenseā„¢ van iolo technologies

De Whole Home License® is een nieuw licentiemodel van iolo technologies dat u de mogelijkheid biedt om uw software op alle PC’s bij u in huis te gebruiken.

In het verleden hadden gebruikers op basis van hun licentie toestemming om hun iolo-software op maximaal drie PC’s tegelijk te installeren. Met de nieuwe Whole Home License kunt u op basis van één licentie en activatiecode uw iolo-software op al uw PC’s gebruiken, met uitzondering van PC’s die u voor zakelijke doeleinden gebruikt. Wat u over WholeHomeLicensing moet weten

  • U, uw partner en eventuele gezinsleden die deel uitmaken van uw huishouden mogen dezelfde licentie gebruiken op om het even welk aantal PC’s in huis, mits deze niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.
  • Als u de software wilt gebruiken op PC’s die eveneens voor zakelijke doeleinden worden gebruikt (zelfs als deze zich bij u thuis bevinden), is de Business Volume Pricing- licentie van iolo van kracht.
  • Whole Home Licensing™ is niet van toepassing op zakelijke producten zoals System Mechanic® Business, zelfs als deze binnen uw huishouden worden geïnstalleerd op een PC die niet voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt.

De volledige gebruiksvoorwaarden zijn te vinden op http://www.iolo.com/eula

U kunt uw iolo-product als volgt op aanvullende PC’s installeren:

  1. Zorg ervoor dat elke PC voldoet aan de standaard systeemvereisten voor het gebruik van uw product. Deze informatie treft u aan in het gedeelte Systeemvereisten in het helpbestand van uw product.
  2. Download SM 15.5 vanaf deze website.
  3. Herhaal stap 1-2 voor elke PC in uw huishouden.

iolo per maand nu ook in onze webshop !

Meer info
Winkelwagen

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio