NL UK DU FR PL USA
ioloSticky Password

SSD accelerator herkent mijn SSD niet

Als u er zeker van bent dat u een solid state drive (SSD) hebt geïnstalleerd, maar deze niet wordt gedetecteerd door SSD Accelerator, is er mogelijk sprake van een van de volgende problemen:

Uw solid state drive biedt geen ondersteuning voor optimalisatie In zeldzame gevallen gebruiken SSD’s firmware die niet compatibel is met de optimalisatietechnologie van SSD Accelerator.

Oplossing: Door het updaten van de firmware van uw solid state drive wordt deze mogelijk wel compatibel.

Windows herkent uw drive niet als een SSD Als Windows uw drive niet als SSD herkent, zal deze ook niet worden gedetecteerd door SSD Accelerator.

Voorbeeld: Een onjuiste interactie tussen Windows en bepaalde SATA-controllers kan ertoe leiden dat SSD’s in Apparaatbeheer onterecht worden aangeduid als SCSI-drives.

Oplossing: Als u ervoor zorgt dat de SSD op juiste wijze in Windows wordt vermeldt, wordt de drive mogelijk wel herkend door SSD Accelerator

In Windows 8 & Windows 10 herkent SM uw  drive niet als een SSD Als Windows uw drive niet als SSD herkent, zal deze ook niet worden gedetecteerd door SSD Accelerator. Wij adviseren u deze niet niet te forceren aangezien dit schade kan toebrengen aan uw SSD drive.

Oplossing: Windows 8 & Windows 10 hebben een eigen optimalisatie tool voor SSD en schakelt de accelerator van SM automatisch uit.

iolo per maand nu ook in onze webshop !

Meer info
Winkelwagen

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio