NL UK DU FR PL USA
ioloSticky Password

Malware Killer installeren

Installatie instructie Malware Killer

Hartelijk dank voor uw aanschaf van Malware Killer van iolo Technologies.

Sinds 1998 wijdt iolo zich aan één doel: ervoor zorgen dat uw PC zo goed als nieuw presteert. Het doet ons een genoegen om nieuwe gebruikers van onze producten te verwelkomen, en willen graag onze dank uiten aan de tientallen miljoenen mensen die al jarenlang klant bij ons zijn. Wij zijn dankbaar voor het feit dat u voor één van de producten van iolo Technologies hebt gekozen.

Tegenwoordig wordt software niet meer op CD/DVD meer geleverd maar is alleen als download beschikbaar. Het voordeel is dat u onmiddellijk de beschikking heeft over de laatste versie.

Systeemvereisten ;

Het gebruik van Malware Killer vereist een PC met Microsoft® Windows 10,8,8.1 of Windows 7, 65 MB aan beschikbare harde-schijfruimte, 512 MB RAM, een internetverbinding voor het activeren van de licentie en u dient ingelogd te zijn als  Windows "Beheerders ".

Installeren vanaf de download

Nadat u Malware Killer vanuit "downloads" van onze website heeft gedwonload klikt op opslaan.

1.) Na het klikken op opslaan wordt de iolo installatie manager opgestart en klikt u op volgende.

2.) Als u het eens bent met de geselecteerde map (standaard), klikt u op installeren waarna Malware Killer wordt geinstalleerd.

2. ) Malware killer wordt nu geinstalleerd op uw computer

3.  Als de installatie is ziet u dit scherm en klikt u op voltooien.

4. Vervolgens start u Malware Killer op en accepteerd de algemene voorwaarden als u het daarmee eens bent

System Mechanic nu voor € 2,50 per maand

Meer info
Winkelwagen

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio