NL UK DU FR PL USA
ioloSticky Password

Wat vinden onze klanten van onze producten

Wij vinden System Mechanic uiteraard een geweldig product en hij doet wat het moet doen. Onze filosofie is dat computers dienen om snel en functioneel te werken en niet om werk en prestaties te vertragen. Uw systeem dient daarvoor in topconditie te zijn.

Daarnaast zijn wij van mening dat u eigenaar bent van uw eigen data en dat externe partijen moeten stoppen met het volgen van u op internet of zonder uw instemming uw surfgedrag, etc. ter beschikking stellen aan derden voor eigen gewin.

Maar wat wij vinden is niet relevant. Het is belangrijk wat u van ons vindt. Daarom hebben we hieronder een aantal van uw reacties gebundeld.

Privacy Guardian

" Het programma werkt prima en ik ben zeer tevreden van mijn aankoop, het is echt een aanrader "

- Villers – België

“Ik ben blij met de aankoop, want het aantal reclameboodschappen is drastisch gedaald. Vooral aankopen en zoektochten die ik deed bleven me dagenlang achtervolgen. Nu niet meer dus”

-Wilfried Vandenbussche- België

System Mechanic

"Het is mijnentwege niet de gewoonte in te gaan op "enquetes 'maar wat iolo System Mechanic betreft, is dat van harte gegund. Het is met veel genoegen dat ik met een kleine reactie wil ingaan op uw vraag, omdat de software boven velen uitsteekdt voor zijn kwaliteit en resultaten. Onlangs zat ik met een onstabiel besturingssysteen en het is te danken aan System Mechanic die mij uit de problemen heeft geholpen "

- G.M. te Kontich - Belgie


"Op zolder staat een wat verouderde computer ( van 2004) die niet meet vooruit te branden was. Na installatie van System Mechanic draait hij weer ale een tierelier"

J. van R. te Ermelo - Nederland

"Ik ben zeer tevreden over System Mechanic en heb duidelijk een verschil gemerkt tussen "voor" en "na": mijn computer is absoluut sneller geworden! Het gebruik is makkelijk en je kunt niet snel de fout ingaan.Aan drie kennissen heb ik System Mechanic aanbevolen (omdat hun computer traag geworden was) en ook zij hebben duidelijke verschillen in snelheid bemerkt. Eén kennis stond al op het punt een nieuwe computer aan te schaffen, maar heeft dankzij het gebruik van  System Mechanic honderden euro's "in de knip" kunnen houden. Haar computer weer veel sneller geworden was en zodoende was aanschaf van een nieuwe niet nodig!"

- A. van W. te Wassenaar - Nederland

Ik gebruik System mechanic nu ruim een jaar ik ben er zeer tevreden over.Ik heb een oude pc een Pentium 4 maar als ik 1 keer perweek het programma gebruik toolbox dan draait me pc weer super.Dan is het net of ik geen pentium 4 heb maar b.v een i core 3.Hij houd me pc goed schoon en alles up to date.Als ik een cijfer moet geven van 1 tot 10 geef ik zeker een 9 en een half.

- B. van I. te Drachten - Nederland

"Vandaag heb ik System Mechanic draaien op een Windows Vista en op een portabel Windows 7 systeemIk kan u verzekeren dat beide systemen fantastisch draaien met system mechanic.In de reclame beweert men:- -Verbetert de rekentijd en stabiliteit   IS DE WAARHEID-Versnelt het opstarten   IS DE WAARHEID-Blokkeert spyware   IS DE WAARHEID-Optimaliseert de PC   IS DE WAARHEID-Maakt de internetverbinding sneller  IS DE WAARHEID-Houdt de PC vrij van fouten   IS DE WAARHEID-Eén klik doet alles   IS DE WAARHEID-Wekelijks een update van software    IS DE WAARHEID "

- M.B te Tienen - Belgie

"Ik werk al jaren met Systeem Mechanic. Mijn leeftijd is 74 Jaar ben een simpele gebruiker, die wel eens een foutje maak. Enkele automatische task heb ik ingeschakeld dat werkt perfect. Elke dag wordt er wat gerepareerd , dat is zichtbaar op de gadget op mijn  bureau blad. Analyseren doe ik handmatig  daar worden dan de meeste fouten opgezocht en verwijderd. Register opschonen werkt automatische,  elke dag. Bij mij werkt alles perfect.De PC draait probleemloos"

- J. van de O - Nederland

"Mijn ervaring is dat het wel degelijk helpt. Ik had een laptop van 5 jaar oud met het idee deze weg te doen. Na een grondige opruiming is deze laptop weer goed te gebruiken, zeker wanneer je er vanuit moet gaan dat deze toch al 5 jaar oud is. "

R.S. te S'-Gravenzande - Nederland

Ik werk al jaen met System Mechanic. Mijn leeftijd is 74 jaar en ben een simplele gebruiker die wel eens een foutje maak. Ik heb enkele automatische tasks ingescahleked en dat wet perfect. Bij mij wrrkt alles perfect. De PD draait probleemloos.

- J. van de Oudenalder - Nederland

Al enkele jaren gebruik ik het programma System Mechanic. Enkele keren per week laat ik mijn systeem analyseren en worden register fouten, opstartproblemen, enz.... hersteld. Dit geeft mij de zekerheid dat mijn computer stabiel blijft en optimaal werkt. Dat vind ik heel belangrijk.

- L. Fabes te Mechelen - Belgie


Hierbij wil ik u mededelen dat ik zeer tevreden ben over de toepassing van System Mechnanic op mijn computer onder Windows XP. De werking van System Mechanic draagt wel degelijk bij tot een vel beter prestatie van de PC.

- G.A. Lupgens te Goes - Nederland

Uit ervaring weet ik dat System Mechanic goed werkt. Twee, oude, trage computers, gingen er aanmerkelijk sneller door functioneren. Ook bij de twee nieuwe laptops was na een jaar vershcil goed waarneembaar dat System Mechanic erop stond.

- N. Swietstra te Noord Laren - Nederland

Ik ben erg tevreden over System Mechanic. Doet wat het belooft. Alleen wel erg vaak updates. Is op zich een goed teken want dan is er kennelijk aanleiding voor.

- J. Uitzetter - Nederland

Als gebruiker van deze software, kan ik u mededelen dat dit programma zeer grondig te werk gaat, met een uitstekend resultaat. Ik heb weer een uitstekend draaiende PC met Windows Vista en dat zonder systeemfouten.

- R. Lingg  te Rijswijk - Nederland


Mijn ervaring is dat het wel degelijk helpt. Ik had een laptop van 5 jaar oud met het idee deze weg te doeb. Na een grondige opruiming is deze laptop weer geod te gebruiken, zeker wanneer je ervan uit gaat dat deze toch al 5 jaar oud is.

- R. Sonneveld te 's-Gravenzande - Nederland


iolo vind ik een prina schoonmaak programma ik heb er dagelijk plezier van.

- P. Eigenraam te Maasland - Nederland


In het verleden had ik de gewoonte om 1x per jaar de computers compleet opnieuw te installeren en met een schone lei te beginnen maar sinds ik System Mechanics gebruik is dat totaal overbodig. Men kan uiteraad een gebruiker niet verplichetn om zijn/haar pc te onderhouden. Iemand die 4 jaar lang niets onderneemt om de nieuwe wagen te ondehouden, kan ook wel verder denk ik. Wat ik bijzonder mooi vindt aan System Mechnaic is het opruimen van het afval:overbodige regsiters, werkbestandenn en dgl. Zonder dit loopt het aanal overtollige registers in enkele maanden al op tot meer dan 100. Handige tools zijn er zeker ook de optimalisaties. Vooral inzake opstarten en internetverbinding ( zeker met bellen)

- G. Abst te Tielt - Belgie

Als regelmatige gebruiker kan ik niets anders dan tevreden zijn. Naast het automatisch onderhoud, maak ik zelf regelmatig en veelvuldig gebruik van de extra tools die beschikbaar zijn. Het verzorgen van de noodzakelijk updates wordt goed verzorgd. Kan ook iedereen aanraden om van dit systeem gebruik te maken.

- M. de Haas te Haarlem - Nederland

Ik wil met alle plezier bevestigen dat ik al een aantal jaren tot genoegen System Mechanic gebruik. 
Sedertdien loopt mijn PC als een zonnetje en hoef ik hem eigenlijk zo goed als nooit meer te herstarten vanwege een vastloper.
Ook de snelheid loopt in de loop van de tijd niet meer merkbaar terug.

- N. van der Linden - Nederland

Ik ben zeer tevreden over zowel System Mechanic en System Shield.
Beide programma’s gebruik ik nu -dacht ik- 2 jaar en heb sindsdien geen virus meer op mijn PC’s gehad.
Ook zijn de PC’s in topconditie door alle automatische controles en acties van de programmatuur.

Kortom: geweldig product !!


- H. van Put te Groningen - Nederland

Ik gebruik System mechanic nu ruim een jaar ik ben er zeer tevreden over.
Ik heb een oude pc een Pentium 4 maar als ik 1 keer perweek het programma gebruik toolbox dan draait me pc weer super.
Dan is het net of ik geen pentium 4 heb maar b.v een i core 3.
Hij houd me pc goed schoon en alles up to date
Als ik een cijver moet geven van 1 tot 10 geef ik zeker een 9 en een half.

- B. van Iersel te Drachten - Nederland

iolo per maand nu ook in onze webshop !

Meer info
Winkelwagen

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio